P222 Gold edition  ⭐️⭐️⭐️⭐️

Create your Golden Butterfly 

Write your awesome label here.

Exclusief programma 

10 weken - 6 sessies
Max. 12 deelnemers


Dit programma is perfect voor iedereen die iets extraordinaire, iets buitengewoons wil creëren voor zichzelf, of het nu op het gebied van werk, business, relaties of je huidige financiële toestand, en meer…

Het is de meest toegankelijke en snelle manier om met mij als coach te werken aan het bewust creëren en manifesteren van iets buitengewoons in je leven, op een natuurlijke en moeiteloze, vreugdevolle manier.   🦋💫

  • Misschien wil je, net als ik, een situatie creëren waarin je in staat bent om een investering in jezelf te doen met volledige ondersteuning van je omgeving, je familie of je baas.
  • Of misschien wil je graag een speelvolle sfeer op je werkvloer creëren, waardoor jij beter functioneert en presteert. 
  • Of misschien heb je een droom om je kunsten te tonen maar weet je niet hoe en of je dat wel durft. Het kan álles zijn! 

Voorwaarde is: dat je niet hard moet werken om dit te creëren! Dat het natuurlijk en moeiteloos gebeurt en het proces interessant en plezierig is. Volledig in lijn met wie je in wezen bent, in lijn met jouw ware aard en de voorkeuren die bij jou horen.


Dit programma is iets voor jou als:
1. Je precies weet wat je wil creëren.
Je wil je diepste verlangen op nr.1 zetten. Je geeft voorrang aan wat je wil en bent bereid om alles wat je weet aan de kant te zetten daarvoor.
2. Je niet precies weet wat je wil creëren maar je hebt wel een gevoel erbij.
Je neemt je verlangen om meer vreugde, plezier, creativiteit in je leven te brengen serieus en je wil graag helder zicht krijgen op wat het is dat je wil.

Én…
  • Je kent de waarde van coaching en het herhaaldelijk onderdompelen in de energie die een coach brengt.
  • Je kent mijn manier van werken een beetje.
  • Je bent bereid om los te laten wat je denkt te weten.
  • Je hebt een diep verlangen om de principes van creatie op een dieper niveau te begrijpen en toe te passen op een manier die moeiteloos en natuurlijk is.


Als je al vaker met mij hebt gewerkt, door mij gecoacht bent of je hebt mijn video’s gezien, dan kan dit een volgende stap in je proces zijn als je graag met mij zou willen samenwerken.
Ik breng je met veel liefde en plezier in contact met wie je in wezen bent, terwijl we ons focussen op wat het is dat je wil creëren.


Data van de sessies
Nog nader te bepalen, verwacht vanaf oktober/november.
Vroege inschrijvers en deelnemers aan Clarity Circle krijgen stem in het bepalen van de exacte data en tijdstippen.

Verschil tussen privé coaching en groepscoaching?
Dit is de meest voordelige manier om met mij te werken aan wat je wil. Ik leer je hoe je er het alles uithaalt wat je nodig hebt voor jezelf, en meer. Als deelnemer kan je altijd kiezen voor extra 1:1 coaching tegen een gereduceerd tarief.

Wat als je langer nodig hebt dan 10 weken?
Dit is geen training of cursus. Je kunt zo lang ermee doorgaan als je nodig hebt en ondertussen heb je steeds mijn support en coaching. Als je hebt meegedaan aan P222 dan heb je voorrang voor dit programma.

Hoe bereid je je voor op elke sessie?
Je bereid je voor op dezelfde manier als met 1:1 coaching.
Je komt voorbereid en je weet waar je het over wil hebben. >>> Dit is simpelweg het opmerken van je hoogste nood, je grootste schaamte, of je grootste schrik op het gebied van je relatie, je familie, je werk, je carrière, financiën, etc.). Wanneer je in de richting kijkt van je diepste verlangen komen er meestal vragen op die bepalen wat het is dat jouw focus gaat zijn in de sessie. Het is dus aan jou hoeveel voorbereiding je hiervoor nodig hebt.

Hoe werkt coaching in een groep?
Goed luisteren is de basis voor vooruitgang, groei, inzichten etc. (Buddha listening, ik vertel je ervoer en waarom dat dé belangrijkste factor is!)
Het is meestal gemakkelijker om inzichten te krijgen wanneer we luisteren naar anderen wanneer zij gecoacht worden. We zijn dan niet zo gefocust op onszelf en luisteren vaak vanuit een meer ontspannen staat van zijn ipv dat we luisteren vanuit een gevoel van vastzitten met ons gestelde probleem. We leren beter luisteren door elkaar, naar elkaar, en via elkaar naar onszelf.

Heb je interesse, meld je dan alvast aan door op de gele knop te drukken.


🦋💫
Liefs, 

Esther

  

Course Lessons

Wil je met me doorstappen? 

Directe ervaring
is de sterkste manier
om iets nooit meer te vergeten.


Liefs,
Esther

Created with