Yoga Therapie 
in groep

Learning by doing.

Write your awesome label here.
Yoga verdieping zaterdagvoormiddagen 9-12u

3 u gepersonaliseerde yoga oefeningen in kleine groep

Voor wie is het geschikt?

Mensen met (chronische) klachten

Oefeningen aangepast aan de beoefenaar. De beleving wordt sterker. Anderen oefenen mee. Uitwisseling maakt het levendig en leerzaam.

Yogadocenten en coaches

Leer wanneer en waarom je voor een bepaalde variatie op een houding kiest en beoefen ze met extra aandacht. Je beleving wordt bewuster. Het is dé basis voor de manier waarop je lesgeeft.

Kinesisten en osteopaten

Enjoy flexibility and variety of payment options for Leer wat de kracht is om adem, beweging en aandacht samen te brengen in één vloeiende stroom.

Actieve yoga beoefenaars

Leer hoe je met kleine aanpassingen meer stabiliteit en ontspanning kunt ervaren in de houdingen. Leer hoe je stapsgewijs tot grotere 'prestaties' komt.

Wat is Yoga Therapie?

Yoga inzetten als therapie is voor mij een heel natuurlijk gegeven. Door mijn kennis en ervaring weet ik dat een klacht soms met een kleine aanpassing verbeterd kan worden. En oefenen, dat doe je vanzelf als je weet wat je moet doen!

We beginnen met een eenvoudige yogales. Je wordt uitgenodigd om een bepaalde houding of beweging te doen en dan ervaar je iets. Dat is heel persoonlijk en alleen van jou. Sommige dingen voelen goed, anderen niet.
Met kleine aanwijzingen  help ik je om een betere beleving van je lichaam te krijgen. Vervolgens oefenen we en bespreken we met elkaar wat het verschil is. Je leert terwijl je doet en dat is de beste manier om het nooit meer te vergeten. Je gaat naar huis met de juiste kennis over jouw klacht of blessure, kennis over jouw lijf. En dat ga je merken in alles wat je doet!

Voordelen van Yoga Therapie in groep
Het is betaalbaar
Je leert van elkaar
Samen doen is gezellig

Hier vind je een aantal oefenschema's

Inschrijven of vraag naar meer informatie

Voornaam
Naam
E-mail adres
Je vraag
Bedankt voor je bericht. 

We antwoorden zo spoedig mogelijk.
Hou je spambox in de gaten.

Team HeelHelder
Created with