Zondag 18 december

HeelHelder Dag

Steek het licht aan in je innerlijke wereld
met verhelderend Bodywork en helende Zelfzorg.

9-12u  Sweet Spot Bodywork cirkel (met Bart)
14-17u  Dharmahart Zelfzorg cirkel (met Esther)

Programma voormiddag 

9u-12u
Sweet Spot Bodywork Cirkel!

Met Bart Vanderbruggen

Stop met PRATEN   -   Start met VOELEN!

Deze voormiddag ontdek je 'super therapie' voor jezelf, geholpen door anderen. Je leert spreken met je lichaam en luisteren met je gevoel,

⚭   Ontdek via je lichaam het natuurlijke gemak waarmee je de relatie          met jezelf en anderen verbeterd.
♨︎  Ontdek hoe je stress en vermoeidheid moeiteloos kan ombuigen in        massa's energie en een oneindig creatief vermogen! 

Onder begeleiding ga je Intuïtief  bewegen met je lijf en zenuwstelsel, Je gaat spelen, glimlachen, tegenkomen en aanraken, leunen, ondersteunen, ademen en genieten  ... in een veilige ruimte.
Onverwacht grappig, warm en speels. Ik voelde mijn lichaam helemaal, zonder dat ik het gevoel had iets te moeten doen.
— Roel
Eerst dacht ik hmm, dat is niks voor mij aanraken en zo. Maar dit overtreft mijn verwachting. Ik werd emotioneel, leerde stukken van mezelf kennen die al lang verborgen zaten...
— Inge 
Ik kwam thuis en voelde de energie door me heen stromen. Ontlading dat is het juiste woord. Fijn om te kunnen spreken met je lijf op een veilige manier
— An

Programma namiddag 

14u-17u
Dharmahart Zelfzorg Cirkel!

Met Esther Verwoord

Learn how to 'LIGHT UP THE ROOM'

In de Dharmahart zelfzorg cirkel word je op liefdevolle wijze uitgenodigd en begeleid om alle aspecten van jezelf te ontdekken en te omarmen, in aanwezigheid van anderen. 
Kopje thee, iets lekkers, dekentje kussentje, rustig samen zitten... Voor iedereen die klaar is om meer vanuit een open hart te communiceren en te verbinden.

Connectie met elkaar op een manier die zo oer-natuurlijk effectief en eenvoudig is, dat we ze met onze moderne hersenen helemaal vergeten zijn.

Wat anderen zeggen...

Nooit gedacht dat er onder mijn verdriet zoveel boosheid zat! Het deed enorm deugd om dat op een veilige manier te voelen. En wat daarna kwam, dat zal ik nooit meer vergeten! Nu weet ik ook beter wat ik er zelf allemaal mee kan doen.

Ricky - mrt 22
Ik ontdekte dat ik eigenlijk een enorme pleaser ben en dat me dat heel veel energie kost. Ik ben dat zo beu! In de Playground heb ik gevoeld dat beter voor mezelf zorgen, ondersteuning vragen en samen zijn met gelijkgestemden mij terugbrengt naar mezelf waardoor ik onmiddellijk veel minder behoefte heb om te pleasen. 
Wat een waardevol inzicht!

Inge - april 22
"Ik kan het nog nauwelijks geloven maar het is echt zo!
Nieuwe job, nieuwe plek. Eindelijk de knoop doorgehakt en helemaal zélf keuzes gemaakt. Nooit gedacht dat dat allemaal in één jaar tijd kon gebeuren! Ik geloofde het eerst niet, maar ik voel me echt bevrijd!"
José - sept '21
"Ik vind 't wel straf. Uitspraken als;;; Je moet de liefde in jezelf zoeken... Zo vaak gehoord. Ik dacht wat is dat voor onzin. Hoe doe je dat dan? En als je 't dan weet, dan is het zooo simpel!"
Heidi - okt '21
Het doet zo goed om te voelen dat alles écht welkom is! Ik heb het nog steeds nodig dat Esther dat zegt, en soms is het wel pijnlijk wat ik tegenkom, maar wanneer ik het zelf herken weet ik nu beter waar ik moet zijn om niet die ouwe route te pakken. Ik ben al vrede  aan het sluiten met mijn andere ik-jes en voel me steeds meer de echte Theo worden, zoals ik ben!
Theo - juni '21
“Er is nog erg veel werk aan de winkel, maar er is ook al heel veel gebeurd de laatste weken, maanden. Het pad is eindelijk in aanmaak, de zaadjes zijn gezaaid. "
Hilde - dec. '21
"Ik durf dit bijna niet te vertellen... 
Het is intenser dan ik zelf kan bevatten...
Het is gewoon ook niet in woorden te omschrijven... 
Maar ik heb de MAGIE letterlijk mogen voelen!  Het klinkt voor mezelf ongeloofwaardig , te mooi om waar te zijn... dat ik er zelfs aan twijfel om het te delen..."
Diane - feb '22
"Esther bracht mij tot aan de rand en toen had ik plots de moed om ervoor te gaan. Het was doodeng, maar ik zou het zo nóg doen. Zalig om dit met anderen te delen!"
Patricia - mei '22
De Playground Bodywork cirkels

Alle vormen en leeftijden welkom. Iedereen kan meedoen!

Steek het licht nu maar aan!

Esther en Bart stoppen al hun ervaring en kennis in deze Bodywork en Zelfzorg Cirkels om je te laten voelen hoe je lijf en je leven verandert als je zelf gaat stralen!
"Ik heb altijd gedroomd van échte verbindingen... en hier doen we dat gewoon!"

Esther Verwoord

"Een goede relatie met jezelf zorgt automatisch voor goede relaties in je leven en met anderen. Jouw lichaam ziet je ongelofelijk graag. Misschien is het tijd om er eens naar te luisteren?"

Bart Vanderbruggen

Boek Jouw HeelHelder  
Plekje 

€55  

voor- of namiddag

 €90

hele  dag 

-50% 

voor mensen in  trajecten
HeelHelder Bodywork en Zelfzorg dag

zondag
18 december

Locatie: cursuscentrum VESTA,
Langedijkstraat 36, 3290 Schaffen (Diest)

Heb je nog vragen?
klik dan óók op de blauwe knop
en vul het formulier in met je vraag
of reserveer meteen je plek.

We antwoorden binnen 48u.

Inschrijven & info:

Aanvraag, info en reserveringsformulier ⤵️
Reserveer je plek hier!

Bij het indienen van dit formulier worden je gegevens veilig opgeslagen; je privacy is gegarandeerd. Je geeft ons alleen toestemming om je via mails informatie te sturen over onze activiteiten.

Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, sturen we een bevestigings e-mail met de digitale betaallink en alle praktische informatie over je HeelHelder dag. (check ook je SPAMbox!!). We antwoorden binnen 48u.

Je bent pas definitief ingeschreven als je betaalt. Doe dat via de betaallink in de mail die je krijgt van ons.
Wil je zeker zijn van je plekje, betaal dan zo snel mogelijk! De plaatsen zijn beperkt.
Created with