Vibrations 2023

Vind de Vibes 
van jouw toekomst!


Heldervoeldend Bodywork & intuitief klankwerk 
Met gratis na-consult over wat jou vibes ons vertelden in de sessie 
Boek hier je

Vibrations
sessie

 

Helder contact krijgen met jouw lijf en je diepe zenuwstelsel, via lichaamswerk en klankvibraties.

De Vibrations Sessie zelf : Open je zenuwstelsel en laat stress los met de unieke combinatie van klank- en bodywork therapie  van onze specialisten.

Gevolgd door een 1op1 Heelhelder consult over je vibrations sessie 
: We vertellen je wat jou zenuwstelsel ons liet zien in de sessie en welke heldere inzichten naar boven kwamen voor jou toekomst!

Wat deelnemers beleven... 

Jouw ervaring ook hier? 
Het leek wel of mijn lichaam mee trilde op het ritme van de trom. Het gevoel alsof de klanken en drukpunten vanuit mijn lichaam kwamen. 

Sonja 
Ik was vooral onder de indruk van de behandeling van Bart, die precies de probleempunten wist te localiseren.  Straf! De klankensessie heb ik op verschillende manieren ervaren: soms moest ik me concentreren om mijn gedachten onder controle te houden en andere momenten leek ik helemaal mee te zijn. 
Blij dat ik gekomen ben!

Katty
'Magie! Heb erna zeer goed geslapen, effect van meer energie, bevrijd gevoel,… is zeker 48 u opmerkelijk bij gebleven. Voel dat er zaken ook wel onbewust verschoven zijn. Voelde me volgende dagen opvallend minder in mijn hoofd zitten."
Joke 
Een groot gevoel van dankbaarheid overviel me voor het mogen ontvangen wat jullie doorgaven. 
Ik heb heel diep een ongekende intense veiligheid ervaren en een sterke verbinding met voorouders, met geschiedenis, met de nederigheid van een klein deeltje te zijn van een veel grootser geheel.s are superb.
Leen
Ik merkte hoe mijn lichaam reageerde op de aanrakingen. Spontaan ademde ik soms dieper in of harder uit door de mond. Op een bepaald moment kon ik volledig doorademen: heerlijk was dat!Vooral de zachte klanken en de stille momenten resoneerden. Ze deden echt deugd. Het leek wel of mijn lichaam ze absorbeerde …Dank jullie wel! 
Ann
De Vibrations sessie was super! Het was zeker een ervaring.
De laatste maanden liep ik met een zwaar gevoel rond en na de sessie was ik terug luchtig en kwam de lach terug vlotter. Ik wou eigenlijk niet landen na de sessie :-)
Kim
Ik wil je alvast laten weten dat als je nog een reeks start ik zeker wil deelnemen. Ik snapte niet waarom je zo hard op mijn ribben zat te trommelen maar de pijn is nu wel weg. De druk in mijn onderrug is nog niet helemaal weg maar wel verbeterd.
Dus, doe zo voort 😀 en laat maar weten wanneer je nog eens 'hokus pokus' doet.
Veerle 
Indrukwekkend hoe de punten en de klanken elkaar versterken. Hoe jij weet waar je precies moet zijn om te drukken is steeds merkwaardig.

Intensief en ontspannend, bedankt voor deze mooie avond! 
Patrick 
Ik had pijn in mijn nek, ondanks dat jij niet in mijn nek gewerkt heb is de pijn toch weg. Hoe kan dat? Het lijkt soms wel toveren met het zenuwstelsel. Ik heb ook heerlijk geslapen!
Mariëlla 
" Het enige wat je moet doen is ... er zijn en luisteren met je lichaam"
" all you have to do ... is to be present and listen with your body!"
Drag to resize
Een nieuwe weg om rust en helderheidhin jezelf te vinden via je lichaam!

Ontmoet veilig en discreet ...

meet safely and discreet ...
Deep Bodywork behandelingen en HeelHelder inzichten van Bart Vanderbruggen. 


Het diepe lichaamswerk van Bart Vanderbruggen laat je zenuwstelsel spreken met gepersonaliseerde drukpunten, haarfijne ontladingstechieken.

In een na-consult vertaald Bart wat jouw lichaam verteld heeft en dat geeft inzichten in hoe je een nieuwe betere toekomst te laten ontstaan.
 Rythms, sounds and vibrations of our sound-masters.


De ritmes en klanken van onze klankmeesters brengen de juiste sfeer en frequenties die het lichaamswerk verdiepen tot op de bodem.

The right sacred vibes and power to deepen the bodywork and your experience.
Drag to resize
Normal text with ico
Normal text with ico
   "Luister naar de 'vibes' van jou lichaam en krijg nieuwe inzichten over jouw schitterende toekomst!" 

Horizontal  
Meditation

  "Listen to your body 'Sing' to your thoughts and fears. A new bright future is BORN tonight"
Normal text with ico
Normal text with ico
Vibrations exclusive sessions

Boek jouw 2 delige Vibrations sessies 

1

Bodywork Expert

1

Sound
Master 

€90 

 p.person 
(max. 4p)

2h - 2u30 sessie 

+ 1 op 1  naconsult 
Een Vibrations op jouw moment?
Vibrations op jouw moment?
Of overdag? Op afspraak? 1op1?
Zijn ook mogelijk.

Contacteer ons hier. 

Vaste datums & spots 

Nieuwe data 2022 - 2023
  •    woe. 25 jan. 19u30 - in Diest, Bart / Gerrit  >> 3 spots!

  •    vrij. 10 Feb. 'Héérlig' CCDiest nog 4 plaatsen 19u30 - Begijnhof Diest, lees meer: https://www.ccdiest.be/e1743/heerlig

  •    woe. 15 feb. 19u30 - in Diest, Bart / Gerrit  >> 3 spots!

  •    woe. 1 maart 19u30 - in Diest, Bart / Gerrit  >> 3 spots!
  •    woe. 15 maart 19u30 - in Diest, Bart / Gerrit  >> 3 spots!
  •    woe. 29 maart 19u30 - in Diest, Bart / Gerrit  >> 3 spots

Inschrijven & info:

Aanvraag en Reserveringsformulier ⤵️
Reserveer je plek hier!

Bij indienen van dit formulier worden je gegevens veilig opgeslagen, je privacy is gegarandeerd. Je geeft ons toestemming om je via mails informatie te sturen ivm onze activiteiten en je bent akkoord met onze deelname voorwaarden die we op deze pagina vermeld hebben.

Als we je aanvraag ontvangen hebben sturen we een bevestigings email met alle praktische informatie over je Vibrations sessie. (check ook je spambox!!)
After we receive your application, we will send you a confirmation email with all the practical information about your session.
Inbegrepen in de prijs is een opvolg-gesprek/coaching om onze en jouw ervaringen te helpen verduidelijken en toepasbaar te maken in je dagelijkse leven.
A follow up treatment is offered to 'clear view' the experience and make it functional in your daily life. We will contact you afterwards to make sure you are okay.
Indien je wegens omstandigheden niet kan komen en je bent toch al ingeschreven? Dan kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. (of wij zoeken een vervanging tegen lastminute korting. Jij betaalt dan het verschil aan ons)
Is je plaats niet ingevuld voor de sessie, dan betaal je alsnog je deelname omdat we slechts enkele plaatsen beschikbaar hebben per sessie.
Created with