De kracht van het NU Somatic Yoga Practice

De komende maanden lees ik voor uit 'De kracht van het NU van Eckhart Tolle. Korte fragmenten uit het boek geven inspiratie aan je oefening en zorgen voor een nieuwe beleving van jezelf en je lichaam.

Het begin van een mooiere wereld start met een diepere connectie met jezelf. Meer verwondering. Meer magie. Eigenlijk is het heel natuurlijk. We zijn het alleen vergeten, omdat we het niet meer dagelijks tegenkomen in onze samenleving. Ga je mee op onderzoek?

Hou je cursor op de blauwe knop.   ⤵️    en je ziet alle mogelijkheden!


Vertrouwen in jezelf

Het begint bij jouw lijf

Transformeren

Verder zien en beter luisteren

Je leven in flow

Genieten van je jezelf

Ontwaken

Hét vertrekpunt naar een nieuwe mindset

Naar de les!  

Course Lessons

Spontane reacties die we kregen 

"Wat een superfijne uitdaging. Ik kijk nu al uit naar volgende maandag hoor!"
Ramona
"Zelfliefde en aandacht, dat wil ik verwelkomen! Het was rustgevend de eerste les!
Marina
"Elke dag kijk ik door een nieuwe lens: ik begin steeds meer wonderlijke dingen te zien!"
Inge
"Ik heb er de hele dag nog van genoten!"
Ruth
""Inzicht van vandaag: door rust te nemen kan je dat wat je geleerd hebt, laten inzinken, een indruk laten maken in jouw systeem. Voor vandaag neem ik mee: DE LUIE VOORBEREIDING."
Rut
"Aan het eind van de les landde het als een vlindertje: VERTROUWEN."
Ann
Gedurende de 40 dagen challenge merk ik dat iets in mij echt 'blij is' dat er nu behapbare, dichtbije aandacht is voor het lichaam ipv dit eigenlijk steeds weer te willen overslaan. Het werkt zo goed voor mij dat alles wat je voordoet en zegt, zo toegankelijk is! Tot mijn verrassing komt er soms spontaan een oefening in mijn gedachten die bij er aan denken dat ik 'm ga doen al een glimlach oproept.
Anja
In de kern is het alsof mijn lichaam als het ware zelf weer vertrouwen krijgt in haar eigen herstelvermogen. Anders dan dit kan ik het niet uitdrukken.
Anja
"Ik word altijd onrustig als ik steeds naar een beeldscherm moet kijken. Doe ik het wel goed? Maar door jouw duidelijke en rustige uitleg kon ik het heel goed volgen, zodat ik goed bij mezelf kon blijven. Daar kreeg ik veel vertrouwen van in mezelf. Bedankt!"
Erin
Over Esther Verwoord

Open, aandachtig

Als er twee woorden zijn die bij TraumaYoga specialist Esther passen dan zijn het openheid en aandacht. Voor jezelf welteverstaan, want wat heb je aan open deuren voor anderen als je niet eerst aandacht hebt voor je eigen patronen en processen? Esther ontwikkelde fijne oefeningen om verstorende patronen en emotionelen pijn uit het lichaam te ontmantelen. Bovendien is het de beste en liefste yogalerares die ik ken! 
Patrick Jones - Course author
Created with