Zelfzorg Yoga - Somatic Yoga Practice

Goed voor jezelf zorgen betekent ook dat je je niet gek laat maken door alles wat er om je heen gebeurt. Het begint met een aantal aanpassingen, binnen in jezelf. Ik leer je hoe je dat doet, zonder dat het je extra tijd kost.
In deze No Meditation Meditation Challenge leer je werken met de basis principes en hun toepassing in je dagelijks leven.

Je kan de challenge (duur 2 maand.) alleen aankopen PAY ONCE 36 EUR
Of neem een abonnement (elke maand opzegbaar) op somatic YP + de challenges (15 Euro/mnd) en bespaar 6EUR.
Hou je cursor op de blauwe knop.   ⤵️    en je ziet alle mogelijkheden!


Vertrouwen in jezelf

Op weg naar de bron van zelfliefde

Nieuwe paden creëren

Ontspanning en focus, een krachtige combi! 

Alles op één lijn brengen

Genieten terwijl je oefent

Ontwaken

De juiste energie in jezelf wakker maken

Spontane reacties die we kregen 

"Wat een superfijne uitdaging. Ik kijk nu al uit naar volgende maandag hoor!"
Ramona
"Zelfliefde en aandacht, dat wil ik verwelkomen! Het was rustgevend de eerste les!
Marina
"Elke dag kijk ik door een nieuwe lens: ik begin steeds meer wonderlijke dingen te zien! Bedankt voor deze Challenge!"
Inge
"Ik heb er de hele dag nog van genoten!"
Ruth
""Inzicht van vandaag: door rust te nemen kan je dat wat je geleerd hebt, laten inzinken, een indruk laten maken in jouw systeem. Voor vandaag neem ik mee: DE LUIE VOORBEREIDING."
Rut
"Aan het eind van de les landde het als een vlindertje: VERTROUWEN."
Ann
Gedurende de 40 dagen challenge merk ik dat iets in mij echt 'blij is' dat er nu behapbare, dichtbije aandacht is voor het lichaam ipv dit eigenlijk steeds weer te willen overslaan. Het werkt zo goed voor mij dat alles wat je voordoet en zegt, zo toegankelijk is! Tot mijn verrassing komt er soms spontaan een oefening in mijn gedachten die bij er aan denken dat ik 'm ga doen al een glimlach oproept.
Anja
In de kern is het alsof mijn lichaam als het ware zelf weer vertrouwen krijgt in haar eigen herstelvermogen. Anders dan dit kan ik het niet uitdrukken.
Anja
"Ik word altijd onrustig als ik steeds naar een beeldscherm moet kijken. Doe ik het wel goed? Maar door jouw uitgebreide en duidelijke uitleg kon ik het heel goed volgen, zodat ik goed bij mezelf kon blijven. Daar kreeg ik veel vertrouwen van in mezelf. Bedankt!"
Erin

En dan nu naar de les!

Login in orde? Betaling in orde?
Starten maar!

Course Lessons

Oefenen in het echt, om echte resultaten te krijgen.

No Meditation  -
Meditation Challenge! 

Is alleen zitten en mediteren, mediteren? Of toch niet? In deze challenge gaan we trachten om onze gedachten en gevoelens tot rust te laten komen met meditatieve technieken die je overal kunt toepassen. Dit is een No Meditation Meditation Challenge.
Write your awesome label here.
Over Esther Verwoord

Open, aandachtig

Als er twee woorden zijn die bij TraumaYoga specialist Esther passen dan zijn het openheid en aandacht. Voor jezelf welteverstaan, want wat heb je aan open deuren voor anderen als je niet eerst aandacht hebt voor je eigen patronen en processen? Esther ontwikkelde fijne oefeningen om verstorende patronen en emotionelen pijn uit het lichaam te ontmantelen. Bovendien is het de beste en liefste yogalerares die ik ken! 
Patrick Jones - Course author
Created with