De 'HEELHELDER dag

"Een dag om voor altijd te koesteren" 

zondag 26 maart - 23 april - 18 juni

Onverwacht grappig, warm en speels. Ik voelde mijn lichaam helemaal, zonder dat ik het gevoel had iets te moeten doen.
— Roel
Eerst dacht ik hmm, dat is niks voor mij aanraken en zo. Maar dit overtreft mijn verwachting. Ik werd emotioneel, leerde stukken van mezelf kennen die al lang verborgen zaten...
— Inge 
Ik kwam thuis en voelde de energie door me heen stromen. Ontlading dat is het juiste woord. Fijn om te kunnen spreken met je lijf op een veilige manier
— An
Waar zit jouw diepe intuïtie?

"De onverwachte vermogen in jezelf..."

Esther en Bart nodigen je uit voor een HeelHeldere dag!
Ontdek wat intuïtie van je diepe zenuwstelsel is en hoe je die kan inzetten om je leven een nieuwe heldere toekomst te geven.  

Zonder voorkennis kan je meteen aan de slag met het HeelHelder neuro-bodywork en de zelfzorg dialoog in groep.
Lees hieronder meer.
Write your awesome label here.
Bij mij blijft dit hangen en steeds terugkomen: 
 ✨ het is voldoende om er te zijn ✨ .
Dat vibreert intrigeert resoneert affirmeert accordeert en is tegelijk wonderlijk 
betover-lijk 😉 en eigenlijk
ongelooflijk.
— Rut
A person shy of touch, terrified of touch, in a heartbeat I found that I could trust my body in the
presence of other bodies. It was communion, a deep remembering, the connection our hearts all
yearn for.
— Meredith
Volledig Voldaan
— Liesbeth

Een 'succes story' beleven met jou in de hoofdrol?

Begeleiding Esther Verwoord en Bart Vanderbruggen

Het effect van HeelHelder neuro-bodywork & zelfzorg dialoog in groep.

Op de HeelHelder dag maak je kennis met een intuïtieve manier van spreken en handelen.

Die maakt het mogelijk om op elk moment in je dagelijks leven te zien hoe onbewuste blokkades uit het verleden pijn, stress en vertraging opleveren. 

Deze nieuwe 'taal' stimuleert ook een nieuwe manier van denken en handelen die oude blokkades, gepieker en pijn neutraliseert zonder dat je deze moet 'oplossen', 'loslaten', 'verwerken' of 'weg-mediteren'.

Een cadeau voor iedereen die moeiteloos, helder en met een open hart in het leven wil staan zonder heel zijn verleden te moeten doorploegen. (Daar ben je namelijk een heel leven zoet mee en dan is het voorbij!)

We werken met intuïtief neuro-lichaamswerk, beweging en groepsdialoog op een manier die zo oer-natuurlijk effectief is, dat we ze met onze moderne hersenen helemaal vergeten zijn. 

Er is geen voorkennis vereist, jouw diepe zenuwstelsel weet het eigenlijk al. Wij maken je alleen terug attent op het HeelHeldere vermogen van je lijf.

Wat anderen nog zeggen over ons werk ...

Nooit gedacht dat er onder mijn verdriet zoveel boosheid zat! Het deed enorm deugd om dat op een veilige manier te voelen. En wat daarna kwam, dat zal ik nooit meer vergeten! Nu weet ik ook beter wat ik er zelf allemaal mee kan doen.

Ricky - mrt 22
Ik ontdekte dat ik eigenlijk een enorme pleaser ben en dat me dat heel veel energie kost. Ik ben dat zo beu! In de Playground heb ik gevoeld dat beter voor mezelf zorgen, ondersteuning vragen en samen zijn met gelijkgestemden mij terugbrengt naar mezelf waardoor ik onmiddellijk veel minder behoefte heb om te pleasen. 
Wat een waardevol inzicht!

Inge - april 22
"Ik kan het nog nauwelijks geloven maar het is echt zo!
Nieuwe job, nieuwe plek. Eindelijk de knoop doorgehakt en helemaal zélf keuzes gemaakt. Nooit gedacht dat dat allemaal in één jaar tijd kon gebeuren! Ik geloofde het eerst niet, maar ik voel me echt bevrijd!"
José - sept '21
"Ik vind 't wel straf. Uitspraken als;;; Je moet de liefde in jezelf zoeken... Zo vaak gehoord. Ik dacht wat is dat voor onzin. Hoe doe je dat dan? En als je 't dan weet, dan is het zooo simpel!"
Heidi - okt '21
Het doet zo goed om te voelen dat alles écht welkom is! Ik heb het nog steeds nodig dat Esther dat zegt, en soms is het wel pijnlijk wat ik tegenkom, maar wanneer ik het zelf herken weet ik nu beter waar ik moet zijn om niet die ouwe route te pakken. Ik ben al vrede  aan het sluiten met mijn andere ik-jes en voel me steeds meer de echte Theo worden, zoals ik ben!
Theo - juni '21
“Er is nog erg veel werk aan de winkel, maar er is ook al heel veel gebeurd de laatste weken, maanden. Het pad is eindelijk in aanmaak, de zaadjes zijn gezaaid. "
Hilde - dec. '21
"Ik durf dit bijna niet te vertellen... 
Het is intenser dan ik zelf kan bevatten...
Het is gewoon ook niet in woorden te omschrijven... 
Maar ik heb de MAGIE letterlijk mogen voelen!  Het klinkt voor mezelf ongeloofwaardig , te mooi om waar te zijn... dat ik er zelfs aan twijfel om het te delen..."
Diane - feb '22
"Esther bracht mij tot aan de rand en toen had ik plots de moed om ervoor te gaan. Het was doodeng, maar ik zou het zo nóg doen. Zalig om dit met anderen te delen!"
Patricia - mei '22
Doe mee zonder voorkennis! Alleen vragen we dat je 'soul forward' deelneemt. Neem contact met ons op om te vragen wat dat is en we leggen je het haarfijn uit!

Alle vormen en leeftijden welkom

Boek Jouw HeelHelder dag
Plekje

9u00 - 17u00

 €90

hele  dag 

-50% 

voor mensen in  trajecten
Volgende data op:    26 maart, 23 april, 18 juni, 10 sept.
HeelHelder Bodywork en Zelfzorg dag

zondag
26 maart

Locatie: cursuscentrum VESTA,
Langedijkstraat 36, 3290 Schaffen (Diest)

Heb je nog vragen?
klik dan óók op de blauwe knop
en vul het formulier in met je vraag
of reserveer meteen je plek.

We antwoorden binnen 48u.

Inschrijven & info:

Aanvraag, info en reserveringsformulier ⤵️
Reserveer je plek hier!

Bij het indienen van dit formulier worden je gegevens veilig opgeslagen; je privacy is gegarandeerd. Je geeft ons alleen toestemming om je via mails informatie te sturen over onze activiteiten.

Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, sturen we een bevestigings e-mail met een antwoord op je vragen of , als je inschrijft, de digitale betaallink en alle praktische informatie over de HeelHelder dag. (check ook je SPAMbox!!). We antwoorden binnen 48u.

Je bent pas definitief ingeschreven als je betaalt. Doe dat via de betaallink in de mail die je krijgt van ons.
Created with